До Гармонії - Разом!      Детальніше про сайт

Знання, що може перевернути світ...

Знання, що може перевернути світ...

І на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син і буде мати,

І будуть люди на землі.

Цитата з поезії Т. Г. Шевченка

«І Архімед, і Галілей» (1860)


А коли війна скінчиться

Того діла й того слова,

То скінчиться давня казка,

А настане правда нова.

Леся Українка — поетичний твір

«Давня казка»


Ніщо не зупинить ідею, час якої настав!

Степан Бандера


Наше життя проходить у вирішенні одних проблем і з появою інших. Ми звикли до того, що вирішивши одну проблему ми починаємо вирішувати іншу, яка давно або недавно виникла у нас. Біблія ясно нас навчає того як здійснювати свої заповітні мрії. Чого іще такого можна було б побажати? Можна побажати, щоб всі люди назавжди перестали грішити і отримали вічне життя з Господом. Можна спробувати побажати щоб Господь звільнив ті душі з пекла які там опинились. Можна побажати отримати досконалість Господню… Можна побажати щоб всі люди від нині і назавжди перестали грішити. Але як казав св. пр. Єфрем Сирін: «Уста могут просить всего; но Бог исполняет только то, что полезно», тому загадувати бажання можна, які ми маємо намір щоб вони здійснились, а Господь Сам вирішить чи здійснювати їх чи ні. Яким чином ми можемо це зробити? Біблія говорить, що: «Втішайся Господом, і Він здійснить бажання серця твого.» (Псалми 37:4). Якщо Господь відкривався вам раніше і ви пізнали Його духовну красу, то ви можете втішатися Нею і загадувати сокровенні бажання свої.

А якщо ви ще не пізнали Господа, то моліться про те, щоб Він покликав до Себе і назавжди привів до святості Його. Якщо бажаєте знайти натхнення для Його пізнання, то можливо що вам допоможе запропонований мною метод. Пізнати велич Господа можна в красі і довершеності навколишньої природи. А якщо ви живете не в селі, а в місті де немає мальовничих пейзажів, то для вас інший варіант як це можна зробити. Ось уже приблизно 6 років я займаюсь тим, що пізнаю велич Господню в красі навколишньої природи за допомогою старань фотографів зі всього світу, які заливають фотографії краси навколишньої природи на різні сайти.

Як я це роблю? Я скачую фотографію з Інтернету, яка пробуджує в мені ті чи інше позитивні духовні переживання і налаштовую свої фізичні і духовні очі так, щоб вони фільтрували всю гріховність яка тільки намагається проникнути туди. Більше того: я стараюсь відчути себе так ніби я стою на місці тієї красивої природи, що зображена на фотографії, наче вдихаю кожен ковток повітря з того мальовничого місця. Я намагаюсь відфільтрувати будь-які негативні, духовні прояви, що закривають від мене те натхнення, яке надає мені та чи інша фотографія природи. І вам рекомендую робити так само. Тому для вашої зручності я створив збірку мальовничих фотографій навколишньої природи для того аби пізнавати велич Господа і мати натхнення пізнавати Його і втішатися Ним. І щоб ваші бажання були добрими в очах Господа, щоб Він їх здійснював.

З повагою, astronom1987

Завантаження картинок природи для натхнення

0
478
RSS
Дякую, пане Астрономе, за цю публікацію. А чи споглядання тобою прекрасного зменшило число твоїх гріхів?
13:55
+1
Я стараюсь ухилятися від дискусій на цьому сайті. Але для Вас відповім, що споглядання прекрасного не тільки дуже суттєво зменшило кількість моїх гріхів, і не тільки призвело до виконання одного палкого бажання, що я загадував у своєму серці, але й зробило надзвичано щасливою людиною. Я зв’язався з ФСБ коли був у Росії і мої справи раптово почали погіршуватися… Як потім виявилося від того, що я був наділений одним вірусним захворюванням (з їх боку), а також сильною інтоксикацією організму, що його воно спричиняло. Тепер цей же метод планую використати для відновлення стану душі після великих негараздів спричинених інтоксикацією. Всім вдалих перспектив розвитку для блага людства (правильного в очах Господніх), які обрали запропоновану мною методологію!
16:57
+1
Пане Астрономе, дякую за відповідь. Хіба ж у нас тут дискусія? У нас просте доброзичливе спілкування. От я радий за тебе, що позбавився і вірусів з Росії і тяжкої інтоксикації. Напиши, як саме ти збираєшся покращити стан своєї душі?

Випадкові Дописи