До Гармонії - Разом!      Детальніше про сайт

Картопля фарширована

Картоплю ретельно вимити. Потім, залишаючи в «мундирі», кожну картоплину розрізати навпіл, зріз намастити олією, посолити і спекти в духовці до готовності (протягом 50 хв. — 1 год.).

Підготувати начиння: почистити і дрібно порізати цибулю та гриби (печериці), смажити з олією на сковорідці до готовності грибів. Насамкінець, додати трохи дрібно нарізаної шинки або ковбасок.

Коли картопля приготується — витягнути її з духовки, чайною ложечкою акуратно вийняти з половинок картоплин серединку, додати сметани й обсмажені інгредієнти, все разом ретельно змішати, отриманий фарш розкласти в картопляні «човники». Зверху присипати тертим сиром і відправити в духовку ще приблизно на 10-15 хвилин.

Автор:
Тимур Литовченко
+2
17:49
38
RSS
17:49
+2
Друг Анатолій не хоче куштувати жульєн?! Тоді ось…
Дуже смачний рецепт. Куштував таке!
12:56
+2
Дякую, Тимуре, це простіший рецепт. Треба буде спробувати.