УВАГА!   З 1 лютого діяльність спільноти "Світоч" переноситься в Telegram.

Сайт буде доступним ще довгий час, проте без нових публікацій.
Підписуйтесь та слідкуйте за новими публікаціями на нашому Telegram-каналі @svitoch_in_ua

Розібратися як користуватися Телеграмом або створити власний канал для подальшої участі в спільноті "Світоч" можете за ІНСТРУКЦІЄЮ. З правилами участі можете ознайомитися тут.

Якщо у Вас є якісь запитання, задавайте їх на сайті тут, або в групі підтримки в Телеграмі тут.

Морква по-корейськи

Самі корейці були здивовані, що на теренах колишнього СРСР існує низка рецептів «корейських страв», про які вони ж самі нічого не відають. Тим не менш, ми ці страви полюбили давно й надійно...


Інгредієнти:

  • морква — 1 кг
  • сіль крупна — 2 ч. ложки (без верху!) або 1 ч. ложка солі кухонної (без верху!)
  • цукор — 2 ст. ложки (з гіркою)
  • олія соняшникова — 6-8 ст. ложок
  • оцет — 2 ст. ложки
  • часник — 1 голівка
  • перець червоний, перець чорний — за смаком

Приготування:

1. Моркву натерти на крупній тертці.

2. До натертої моркви додати цукор і сіль, все разом добряче пом'яти руками.

3. Розчавити пресом очищені зубчики часнику.

4. До моркви, розім'ятої з цукром і сіллю, додати інші компоненти, все разом добре перемішати, поставити в холодильник, дати настоятися протягом 1 доби.

Автор:
Тимур Литовченко
+3
17:04
46
RSS
17:05
+2
Одна з наших улюблених страв! _чудово
19:23
+2
Дякую, друже. І там нема ніяких ще приправ?
Нема — тільки часник + мелені перці (червоний і чорний). _не_знаю