До Гармонії - Разом!      Детальніше про сайт

Різниця між Буддою і Ісусом

Різниця між Буддою і Ісусом

Цікава версія. Під таким кутом я цю тему ще не розглядала.

Перегляд відеозапису:
+3
23:28
358
RSS
01:03
+2
Під таким кутом я цю тему ще не розглядала.

Під яким саме кутом?!

Перепрошую, але я щось нічого не зрозумів про цей кут…
Те, що Христос і Будда вчили абсолютно, принципово різним речам, мені здається надто очевидним:

  • Будда навчав, як розірвати колесо Сансари й геть нічого не говорив про досягнення бодай якогось Бога

  • Христос навчав, як через Нього дістатися до Отця Небесного і геть нічого не говорив ні про яку нірвану (а натяки на існування колеса Сансари є в Старому Заповіті, а не в Новому, тому християни в упор їх не бачать, акцентуючись на Новому Заповіті)

Єдине принципово нове в цьому відео — інформація про те, що люди з енергетичним рівнем нижче 200 не мають шансів на духовне зростання через занадто низьку «стартову базу». Отож Христос і помер заради таких людей!

Але перепрошую, це така новація, що просто голова йде обертом!!! Адже сказано:

всі згрішили, і позбавлені Божої слави…

(Рим. 3:23)

Так, це не Христос, це апостол Павло. Тим не менш, християнство стоїть на цій тезі: всі позбавлені Слави Божої, тому всі потребують Христа як «дороги до Бога»!!! Хоч ти сам Папа Римський — байдуже: Христос тобі потрібен як «шлях/дорога»… Про жоден високий чи навпаки низький енергетичний рівень тут не йдеться.

Єдине, про що можна згадати — то це слова Христа, що «лікаря потребують не здорові, але слабі»(Матв. 9:12) + що Він прийшов «раніш до овечок дому Ізраїлева» (Матв. 10:6). Але Він завжди (!) підкреслював оце «раніш». Себто, прийшов Він для всіх — просто починати потрібно насамперед зі «слабких» (отут лише й може враховуватися надто низька вібрація тіла) і з «овець дому Ізраїлева»… Але всі інші теж потребують Його турботи — просто в другу чергу. Це можна порівняти з просто хворими і з такими хворими, які потребують невідкладної допомоги. А є ще ті, хто потребує швидкої — себто, найбільш невідкладної допомоги… Ото й уся різниця.


Отже, перепрошую, але я не можу погодитися з тією тезою, що Христос виконав певну місію лише заради тих, у кого рівень вібрацій не перевищує 200. Бо і 300, і 400, і 500, і 600, і навіть 700 — це все одно не 1000. Наприклад, мені з моїми 450/500 все одно є куди розвиватися — отже, все одно є чому повчитися що у Христа, що у Будди. Просто в другу чергу — бо є величезна маса тих, у кого енергорівень не перевищує 200. Вони потребують допомоги насамперед! Я ж можу і почекати трохи, і комусь місцем поступитися — нічого страшного, до мене черга теж дійде, коли потрібно.

Для порівняння: я претендую на входження до 0,4% населення Землі, а 99,6% населення Землі мають нижчий рівень вібрацій. Проте при населенні приблизно в 7'300'000'000 людей 0,4% — це 292'000'000 персон…
Уявили?!
292 мільйони людей мають рівень вібрації 500+
Та це ж колосальний фронт духовної роботи!!!

Навіть в масштабах України з її 42'600'000 населення 0,4% (якщо екстраполювати загальносвітової норми на наші терени — це коректно) складають 1'704'000 персон.
Тільки в Україні понад півтора мільйони осіб мають рівень 500+
Це колосальна кількість, погодьтесь! І всім їм ще є куди зростати…
01:54
+3
До речі, навіть сам рай в християнстві та буддизмі (не кажучи вже про юдаїзм) виглядає теж принципово по-різному, я спеціально розміщував матеріал на цю тему!
08:25
+2
Написання цих двох коментарів, Тимуре, свідчать, що ти працюєш і в час, і в два ночі. Отже ж і «сова»! Цінне вже те, що дізнаємося про рівень святості (1000) мали і Будда, і Ісус, і Крішна. Отже говориться про Боголюдей. Творець посилає до нас своїх Синів з різними місіями. Фактично ці місії об'єднує зверхзавдання: відновлення за'язку людини із Творцем, що можна назвати СПАСІННЯМ.
Написання цих двох коментарів, Тимуре, свідчать, що ти працюєш і в час, і в два ночі. Отже ж і «сова»!

А що ж ти хотів?! У відомій тобі «суперроботі» я вже дістався 1919 року, у мене перед сном Петро — син Івана Франка вже спланував втечу з польського концтабору. Я вже про розстріл Болбочана писати хотів, як до мене пришкандибала моя благовірна й поклала спати…


Фактично ці місії об'єднує зверхзавдання: відновлення за'язку людини із Творцем, що можна назвати СПАСІННЯМ.

Перепрошую, але тут ніяк не можу з тобою погодитися! Таку місію, як «відновлення за'язку людини із Творцем», мав лише (!) Христос, на що вказують підкреслені слова «дорога» та «приходить»:

Промовляє до нього Ісус: Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене.

(Ів. 14:6)

Звісно, я не є аж таким знавцем буддизму… як і індуїзму… То може, хтось із завсідників Світоча підкаже, де Будда чи Кришна вказують, що їхня місія полягає у відновлення зв'язку людини із Творцем?!
12:13
+2
Друже, для такого висновку достатньо знати: 1. Доріг до Творця багато і 2. Кожний Син Божий веде своєю дорогою до Творця.
Є така точка зору, знаю про неї. Але повторюю запитання: де Будда чи Кришна вказують, що їхня місія полягає у відновлення зв'язку людини із Творцем?! Бо я не розумію, як розривання ланцюжка народжень-смертей-народжень (колеса Сансари) приводить до Творця?! Де в буддизмі загалом йдеться про Творця?!
З Кришною і то легше…
Головне, ти мені про буддизм поясни!

Випадкові Відеозаписи